Yerel Haberler - 31.03.2026 - 0:00
MANİSA – BHA
Olay iddiaya göre, Ömer Coşkun, boşanma sürecinde olduğu eşi Şadiye Nur Coşkun’un ailesinin evine gitti. Burada henüz netleşmeyen bir sebeple yanında bulunan silahla eşi Şadiye Nur Coşkun, kayınpederi Musa Girgin, kayınvalidesi Fatma Girgin ve kayınbiraderi Yusuf Can Girgin’e ateş açtı.
Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede dört kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayın ardından kaçan şüpheli, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Soruşturma kapsamında ortaya çıkan ilk bilgilere göre, şüpheli Ömer Coşkun’un yaklaşık iki yıl önce yapılan düğünde takılan ziynet eşyalarını, boşanma aşamasındaki eşinden ve ailesinden geri istediği, yaşanan tartışmanın da bu nedenle çıktığı öne sürüldü.
Yerel Haberler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında görev değişimi
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 4-6 yaş Erdem Okulları mezuniyet coşkusu
Yerel Haberler Vali Hatipoğlu: Jandarma Teşkilatımız, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir
Yerel Haberler 1 milyonu aşkın öğrenci LGS’de ter dökecek
Yerel Haberler Elazığ’da çini sanatı sergisi kapılarını açıyor
Yerel Haberler Ankara için sarı kodlu yağış alarmı
Yerel Haberler Battalgazi Belediyesi’nden kapsamlı temizlik çalışması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021