Yerel Haberler - 04.12.2025 - 7:16
iSTANBUL-BHA
Dün satış ağırlıklı bir seyir izleyen endeks, günü yüzde 0,78 kayıpla 11.036,82 puandan tamamlamıştı. Açılışta bankacılık endeksi yüzde 0,16, holding endeksi ise yüzde 0,12 yükseliş gösterdi.
Sektör endeksleri arasında en fazla yükselen yüzde 0,40 ile madencilik olurken, en sert düşüş yüzde 7,62 ile finansal kiralama faktoring sektöründe görüldü.
Küresel piyasalarda ABD verilerinin, gelecek hafta faiz indirimine gidilebileceği beklentisini artırmasına karşın, jeopolitik ve mali risklerin yatırımcı iştahını sınırladığı değerlendiriliyor.
Analistler, bugün yurt içinde reel efektif döviz kuru ile haftalık para ve banka istatistiklerinin, yurt dışında ise Avro Bölgesi perakende satışları ve ABD işsizlik maaşı başvurularının takip edileceğini belirtti. Teknik olarak BIST 100’de 10.900 ve 10.800 destek, 11.100 ve 11.200 puan seviyeleri ise direnç olarak öne çıkıyor.
Yerel Haberler Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap: İlçede toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket edeceğiz
Yerel Haberler Samsun’da zincirleme kaza: 19 kişi yaralandı
Yerel Haberler İsparta’da kaza yapan gençler Burdur’da defnedildi
Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı geriledi
Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı kutlandı
Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı
Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem
Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek
Yerel Haberler “Çanakkale’de yapılamaz” denilen ameliyat ile hayata tutundu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021