Böcek ailesinin ölümüyle ilgili 2 kişi gözaltında

Yerel Haberler - 21.11.2025 - 9:37

İSTANBUL-BHA

İstanbul Fatih’te bir otelde konaklayan Böcek ailesinin ölümüyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Dosyada yapılan itirazlar ve incelemelerin ardından, nöbetçi hakimlikçe daha önce “ev hapsi” ve “yurt dışına çıkış yasağı” uygulanarak serbest bırakılan otel sahibi H.O. ve otel çalışanı R.B. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verildi.

Karar doğrultusunda polis ekipleri iki şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Ailenin ölümüne ilişkin soruşturma

Almanya’dan İstanbul’a gelen Servet Böcek (38), eşi Çiğdem Böcek (27) ile çocukları Masal (3) ve Kadir Muhammet Böcek (6) konakladıkları otelde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış, tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirmişti.

Soruşturma kapsamında otelde haşerelere karşı ilaçlama yapıldığı tespit edilmiş, olaya ilişkin 7 şüpheli gözaltına alınmıştı. İlaçlama firması sahibi Z.K, firma çalışanları D.C. ve S.K. ile otel çalışanı M.M.U.D.C. “kasten öldürme ve yaralama” suçlarından tutuklanmıştı.

Otel sahibi H.O. hakkında ev hapsi, otel çalışanı R.B. hakkında yurt dışına çıkış yasağı, simitçi M.K. hakkında ise imza yükümlülüğü şeklinde adli kontrol uygulanmıştı.

Yerel Haberler İnönü Üniversitesi gazetecilik bölümü üst düzey tescil edildi

Yerel Haberler Türk Edebiyatının “Yaş Otuz Beş” şairi

Yerel Haberler Hatay’da hırsızlık hükümlüsü yakalandı

Yerel Haberler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir’de selin yaralarını sarıyor

Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı

Yerel Haberler TİMBİR Başkanvekili Cüneyd Altıparmak’tan sosyal medya şirketlerine tebligat önerisi

Yerel Haberler Vali Masatlı gençleri ağırladı

Yerel Haberler Ramazan Bayramı tatilinde trafik kazaları: 31 kişi hayatını kaybetti

Yerel Haberler Ağrı’da askeri araç kazası: Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay şehit oldu

Yerel Haberler Kars Açık Kapı Şube şiddet mağduru kadınların yanında olmaya devam ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021