Aksaray Haberleri - 24.04.2015 - 13:34
Aksaray Ak Parti 2.sıra milletvekili adayı Nevzat Palta TÜMSİAD Başkanı İzzet Çevik ve Yönetimine ziyarette bulunarak seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
TÜMSİAD’ın ilimiz ticari faaliyetlerinin gelişimi için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Palta, “Aksaray’da sivil toplum kuruluşlarının halkımızın yararına işler yapmakta daha da etkin olmaları gerektiğini vurgularken birlikte dayanışma ile yapılan işlerden yararlı sonuçlar çıkacaktır. Sizler ve bizler çalıştıkça Aksaray hizmet görecek, ticarî alanda gelişecektir”, dedi.
Yaklaşan seçimler hakkında fikir alışverişi yapılırken Milletvekili Adayı Nevzat Palta “İlimizde üç sıfır yapacak bilgi ve donanıma sahibiz, seçim çalışmalarına durmadan, yılmadan devam edeceğiz, konuşulanlar bizi yıldırmaz azim katar. Çünkü bizim sevdamız hizmet, bizim amacımız Aksaray’ı geliştirmek” dedi.
Aksaray Haberleri Netanyahu’dan İran saldırıları sonrası açıklama: Zor bir gece yaşadık
Aksaray Haberleri Altın bayramın 3. gününde geriledi
Aksaray Haberleri Türkiye’de 5G dönemi başlıyor
Aksaray Haberleri Malatya çarşı merkezinin teslim tarihi netleşti
Aksaray Haberleri Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi
Aksaray Haberleri Bakan Güler Hatay Valiliği’ni ziyaret etti
Aksaray Haberleri Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”
Aksaray Haberleri Bayramda aileler arasında kavgaı: 3 ölü
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu
Aksaray Haberleri Vali Masatlı denetimde bayramlaştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021