Aksaray Haberleri - 04.01.2018 - 11:03
Aksaray Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulunda öğrenim gören özel çocukların anneleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı’yı Aksaray Belediyesine ait Konakta ziyaret ettiler. Hasibe Yazgı’ya ‘Bizi Hiçbir zaman yalnız bırakmadınız’ diyen anneler kendilerine açılan el sanatları kursu için teşekkür ettiler.
Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi aracılığıyla Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde açılan ve Özel Eğitim Merkezinde özel çocuğu bulunan annelere yönelik el sanatları kursuna katılan anneler; bu kurs sayesinde hem terapi amaçlı moral motivasyon sağlandığını hem de öğrendikleri ile tüketici değil üretici bayanlar olarak aile ekonomisine katkıda bulunduklarını, bu ve benzeri kurslar sayesinde kendilerini değerli hissettiklerini dile getirdiler.
Ziyaretten çok memnun olan Hasibe Yazgı, “Özel çocuklarımızın ve ailelerinin yüzünün gülmesi benim için çok önemli” diye konuştu. Özel çocuklara ve annelere yönelik yeni projeler ve programlar düzenleneceğini açıkladı.
Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında yeni operasyon: Çok sayıda gözaltı
Aksaray Haberleri Roketsan’dan milli füzelere yoğun mesai
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Telekom’a erişilebilirlik ödülü
Aksaray Haberleri Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi
Aksaray Haberleri 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı
Aksaray Haberleri 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
Aksaray Haberleri Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
Aksaray Haberleri Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı
Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021