Aksaray Haberleri - 20.06.2018 - 14:26
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, demokrasilerde en büyük hakemin millet olduğunu belirterek, “Egemenlik milletindir. Biz demokrasinin sözünü değil, uygulamasını yapıyoruz. İcraatımızla yapıp gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Başkan Altınsoy, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Adayı İlknur İnceöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 15 Temmuz Milli İrade Meydanındaki seçim çadırını ziyaret edip vatandaşlar ile sohbet etti. Altınsoy, 24 Haziran Pazar günü seçime gidileceğini anımsatarak, “Seçim demokrasilerin en önemli aracıdır. Seçim demek hükümet faaliyetlerinin, siyasi kadroların 4-5 yıllık uygulamalarının muhasebesinin yapıldığı, denetlendiği ortam demektir. AK Parti Hükümetleri olarak 15 yıllık iktidarımızda eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye, her alanda büyük hamleler yaptık” ifadesini kullandı. Seçimlerin önemine işaret eden Başkan Altınsoy, “Bu pazar günü yapılacak seçim çok daha fazla önemlidir. Önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim niye önemli? Tarihimizde ilk defa iki önemli seçimi bir arada yapacağız. Sandığa gidip Türkiye Cumhuriyeti devletinin başkanını seçeceğiz. Bu büyük bir bahtiyarlık. Demokrasilerde en büyük hakem millettir. Egemenlik milletindir. Biz demokrasinin sözünü değil, uygulamasını yapıyoruz. İcraatımızla yapıp gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçim süreçlerinde millet iradesine aykırı unsurların rol üstlenmesi ortamını yok ettik. Dedik ki millet seçecek.” Bütün dünyanın Türkiye’deki seçimi izlediğine dikkati çeken Başkan Altınsoy, şunları kaydetti, “Niye izliyorlar? Bunların başka işi yok mu? 16 yıldır Türkiye’de aziz milletimiz Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine destek veriyor. Tek başına ülkeyi yönetme yetkisi veriyor. Parlamentoda da çoğunluğu sağlıyor. Her seçimde de bu destek artıyor. Bu milleti tanımayanlar, bilmeyenler bu önemli coğrafyada Türkiye’nin çok güçlü, dirayetli, kararlı duruşunu istemeyenler, çekemeyenler, kıskananlar Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünün azalması, bu seçimde farlı sonuç beklentisi içindeler. Bunlara destek veren içimizde de bazı taşeronlar var. Onlardan yana destek koyanlar var. O yüzden dünyanın gündeminde” dedi.
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı
Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması
Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi
Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak
Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo
Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021