Biz Demokrasinin Sözünü Değil, Uygulamasını Yapıyoruz

Aksaray Haberleri - 20.06.2018 - 14:26

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, demokrasilerde en büyük hakemin millet olduğunu belirterek, “Egemenlik milletindir. Biz demokrasinin sözünü değil, uygulamasını yapıyoruz. İcraatımızla yapıp gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Başkan Altınsoy, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Adayı İlknur İnceöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 15 Temmuz Milli İrade Meydanındaki seçim çadırını ziyaret edip vatandaşlar ile sohbet etti. Altınsoy, 24 Haziran Pazar günü seçime gidileceğini anımsatarak, “Seçim demokrasilerin en önemli aracıdır. Seçim demek hükümet faaliyetlerinin, siyasi kadroların 4-5 yıllık uygulamalarının muhasebesinin yapıldığı, denetlendiği ortam demektir. AK Parti Hükümetleri olarak 15 yıllık iktidarımızda eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye, her alanda büyük hamleler yaptık” ifadesini kullandı. Seçimlerin önemine işaret eden Başkan Altınsoy, “Bu pazar günü yapılacak seçim çok daha fazla önemlidir. Önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim niye önemli? Tarihimizde ilk defa iki önemli seçimi bir arada yapacağız. Sandığa gidip Türkiye Cumhuriyeti devletinin başkanını seçeceğiz. Bu büyük bir bahtiyarlık. Demokrasilerde en büyük hakem millettir. Egemenlik milletindir. Biz demokrasinin sözünü değil, uygulamasını yapıyoruz. İcraatımızla yapıp gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçim süreçlerinde millet iradesine aykırı unsurların rol üstlenmesi ortamını yok ettik. Dedik ki millet seçecek.” Bütün dünyanın Türkiye’deki seçimi izlediğine dikkati çeken Başkan Altınsoy, şunları kaydetti, “Niye izliyorlar? Bunların başka işi yok mu? 16 yıldır Türkiye’de aziz milletimiz Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine destek veriyor. Tek başına ülkeyi yönetme yetkisi veriyor. Parlamentoda da çoğunluğu sağlıyor. Her seçimde de bu destek artıyor. Bu milleti tanımayanlar, bilmeyenler bu önemli coğrafyada Türkiye’nin çok güçlü, dirayetli, kararlı duruşunu istemeyenler, çekemeyenler, kıskananlar Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünün azalması, bu seçimde farlı sonuç beklentisi içindeler. Bunlara destek veren içimizde de bazı taşeronlar var. Onlardan yana destek koyanlar var. O yüzden dünyanın gündeminde” dedi.

Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021