Biz Bu Millete Efendi Olmaya Değil, Hizmetkar Olmaya Geldik

Ana Manşet - 23.12.2023 - 15:20

Millete efendilik yapmak için göreve gelmediklerini ve hizmetlerde oy hesabi ile hareket etmediklerini belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman çiftçisinin, esnafının ve vatandaşının yanında olduğunu aktaran Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, spordan sosyal desteklere kadar her alanda insanların refah düzeyini Cumhuriyet tarihinin en üst seviyesine çıkarttıklarına dikkat çekti.

En güzel çalışmaları yapmak için gayret ettiklerini ifade eden Başkan Aktürk, “Bu hizmetleri getirirken karşılaştığımız engelleri milletimizin gönlünden kopup gelen ‘Allah razı olsun’ sözünden aldığımız güç ve motivasyonla aşarak bugünlere geldik. Sadece yatırım yapmakla kalmadık, siyasi, diplomatik, askeri, dış ticaret etki alanımızı ülkemizin kalkınma hedeflerini destekleyecek şekilde güçlendirdik, tahkim ettik. Ülkemizi bölgesinin lideri, dünyanın sözü dinlenen ülkeleri grubuna çıkarttık. Bunun için diyoruz ki, günlük sıkıntılarımızı konuşurken, dertlenirken, Türkiye’nin mevcut kazanımlarını hangi badirelerden geçerek elde ettiğini hatırımızdan çıkartmamalıyız. Ülkemizin vakti ve enerjisi yıllarca vesayet güçleri üzerinden milli irade hiçe sayılarak, demokrasi kağıt üzerinde bırakılarak, siyasetin altı boşaltılarak heba edilmiştir” açıklamasında bulundu.

Türkiye Yüz yılında milletle olan yürüyüşe yerel hizmetlerde de en güzel çalışmaları yapmak için gayret ettiklerine değinen Aktürk, “Vatandaşımızla bir oluyor, buluşuyor, dinliyor ve çözüme dönük adımlar atıyoruz. Ülkemize, milletimize ve aziz hemşerilerimize karşı büyük bir sorumluluklarımız var. Bunun için her daim diyoruz ki hep birlikte daha çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, mahalle temsilciliklerimizle velhasıl tüm kadrolarımızla birlik ve beraberlik içinde eser ve hizmet siyasetimizde ki hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Tüm teşkilatlarımızla kol kola, gönül gönle vererek çalışarak hayırlı işlere imza atmaya devam edeceğiz. Bu birliktelik ve güçlü bağ aziz hemşerilerimize çok daha güzel hizmetler olarak yansıyor. Tabii biz işimize ve vatandaşımızın bize ne dediğine bakıyoruz. Şehrimizin her noktasına her kesime hizmet vermek için canla başla çalışıyoruz. Son olarak şunu da ifade etmek isterim ki, her zaman altını çizdiğimiz ve söylediğimiz bir söz var. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Sloganlarla konuşmuyoruz, içi boş tartışmaların tarafı olarak konuşmuyoruz. Biz hizmetlerimizle, yaptıklarımızla konuşuyoruz. Eserlerimizle konuşuyoruz. Onun için durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

Ana Manşet AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu

Ana Manşet Hatay Samandağ’da karne sevinci

Ana Manşet AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi

Ana Manşet Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret

Ana Manşet AKK’de Söz Onda-Deneyim Paylaşım Platformu söyleşileri devam ediyor: Programın konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu

Ana Manşet Nallıhan’da öğrenciler karnelerine kavuştu

Ana Manşet Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek

Ana Manşet A Milli Takım, Dünya Kupası’nı ABD galibiyetiyle noktaladı

Ana Manşet Milletvekilinin karıştığı feci kazada 1 can kaybı

Ana Manşet Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021