Yerel Haberler - 17.04.2026 - 0:00
İSTANBUL – BHA
Önceki kapanışa göre 386,88 puan artış gösteren endekste, toplam işlem hacmi 287,5 milyar lira oldu. Sektör bazında bakıldığında bankacılık endeksi yüzde 5,63, holding endeksi ise yüzde 3,53 oranında değer kazandı.
Sektör endeksleri arasında en fazla kazancı bankacılık sağlarken, kimya petrol plastik sektörü yüzde 2,05 ile günün tek kaybettiren sektörü olarak öne çıktı.
Küresel piyasalarda ise İran’dan gelen Hürmüz Boğazı’nın tüm ticari gemilere açılacağı yönündeki açıklamanın ardından artan risk iştahının etkisiyle pozitif bir seyir izlendi.
Yerel Haberler Sivas TSO seçimlerinde MÜSİAD Sivas üyelerinden 17 aday
Yerel Haberler Cüneyd Altıparmak yazdı: Çocuklar için sosyal medyada yeni dönem, sigara satışında kimlik doğrulaması ve güvenli internet medyası
Yerel Haberler Giresun şehir içinde bakım onarım çalışmalarına devam
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021