BİRLİK HABER’e Uluslararası Medya Kalite Sertifikası

Aksaray Haberleri - 13.12.2017 - 9:37

Birlik Haber, Uluslararası Medya Kalite Standartları (IMQS) sertifikası alarak yayıncılık kalitesini uluslararası düzeyde tescil ettirdi.

Birlik Haber; internet yayınları, kuruluş ve yönetim yapısı, içerik sağlama ve güncelleme sıklığı, güvenilirlik gibi başlıklar altında değerlendirildikten sonra IMQS sertifikasını alarak yayıncılık kalitesini uluslararası düzeyde tescil ettirmiş oldu.

4-Temmuz-2014 yılında yayın hayatına başlayan Birlik Haber, yayın hayatının ilk gününden beri tarafsız haberciliği ilke edindi. Gazeteciler Birliği üyesi olan Birlik Haber, uzun süredir Aksaray’ın ve bölgenin en çok okunan haber siteleri arasında yer alıyor.

IMQS NEDİR?

IMQS (International Media Quality Standards, Türkçe: Uluslararası Medya Kalite Standartları) Organizasyonu; medya alanında kalite, eğitim ve yönetim standartlarını arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmek üzerine kuruldu. Dünya genelinde başta medya kuruluşları olmak üzere şirketlere ve sektör profesyonellerine hizmet vermesi amaçlanmaktadır. IMQS aynı zamanda medya kuruluşlarına uluslararası geçerliliği olan IMQS sertifikası sunmaktadır.

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021