Biogenlab, Avrupa’da Türkiye’yi gururla temsil etti

Yerel Haberler - 15.12.2025 - 13:04

Biogenlab, dijital patoloji ve yapay zekânın geleceğini Londra’da değerlendirdi.

Biyogenlab Genel Laboratuvar Hizmetleri, dijital patoloji ve yapay zekâ alanındaki küresel gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Biogenlab Yönetim Kurulu Başkanı Vasfi Baran ile Satış Müdürü Bayram Baran, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen “12th Digital Pathology & AI Congress: Europe” (12. Dijital Patoloji ve Yapay Zekâ Kongresi: Avrupa) kapsamında sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi.

Uluslararası düzeyde önemli bir buluşma noktası olan kongrede; dijital patolojinin klinik süreçlere entegrasyonu, yapay zekâ tabanlı görüntü analizleri, uluslararası iş birliği modelleri ve sağlık sektöründe yenilikçi yaklaşımlar kapsamlı şekilde ele alındı. Alanında uzman akademisyenler, teknoloji geliştiricileri ve sağlık profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, tanı süreçlerinde hız, doğruluk ve verimliliği artıran yeni nesil çözümler değerlendirildi.

Biogenlab yetkilileri, kongre süresince gerçekleştirilen oturum ve temasların, laboratuvar hizmetlerinde dijitalleşmenin geleceğine ışık tuttuğunu belirterek, edinilen bilgi ve deneyimlerin Türkiye’deki sağlık ekosistemine katkı sağlayacağını vurguladı.

Biogenlab, vizyonu doğrultusunda; Dijital dönüşüm, Yapay zekâ destekli laboratuvar süreçleri, Hızlı ve güvenilir tanı hizmetleri, Uluslararası akademik ve ticari iş birlikleri alanlarında çalışmalarını sürdürerek, sağlık sektöründe katma değer üretmeye ve yenilikçi uygulamaları ülkemize kazandırmaya devam ediyor.

https://www.instagram.com/biogenlaboratuvar?igsh=amNseHczbWt2Zw==

Yerel Haberler EMITT 2026’YA “Turizmatlası vb” ve “Gezgin kitap” damgası

Yerel Haberler Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Rize Handüzü Yaylası’nda başladı

Yerel Haberler Galatasaray, Leroy Sané’nin sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı

Yerel Haberler Amasya’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli çocuk polise çarptı

Yerel Haberler Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı

Yerel Haberler AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!

Yerel Haberler Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı

Yerel Haberler Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor

Yerel Haberler Uğur Mumcu AKK’de anıldı

Yerel Haberler Pendik’te midibüs tıra çarptı: 13 yaralı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021