Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı

Yerel Haberler - 05.12.2025 - 13:00

MEHMET EMRE GENÇ / AYDIN – BHA

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde üst düzey görev değişimi yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın tarafından atama ile görevlendirilen Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak İlkay Türkoğlu getirildi. Mevcut İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu’nun görevinin son bulması dolayısıyla, Bilecik İl Müdürü olarak görev yapan tecrübeli bürokrat İlkay Türkoğlu atandı.

Bilecik’te “İz Bırakan” Müdür Aydın’a geliyor

Yeni İl Müdürü İlkay Türkoğlu, sosyal hizmetler camiasında saha çalışmaları ve vatandaş odaklı projeleriyle yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevi sırasında, yaşlı, engelli ve dezavantajlı gruplara yönelik samimi yaklaşımı nedeniyle kamuoyunda “Çalışkan Müdür” olarak başarılı projeleri ile adından söz ettiriyor.

İlkay Türkoğlu kimdir?

1976 Muğla Fethiye doğumlu olan Türkoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunu. Meslek hayatına Milli Eğitim Bakanlığı’nda Rehber Öğretmen olarak başlayan ve uzun yıllardır kamu yönetiminde çeşitli görevlerde bulunarak sosyal hizmet alanında tecrübeli bir bürokrat kimliğiyle tanınıyor.

Türkoğlu’nun ilk iş olarak kurum personeliyle bir araya geleceği, akabinde ise il genelindeki sosyal hizmet kuruluşlarını ziyaret ederek sahadaki ihtiyaçları yerinde tespit edeceği öğrenildi.

Yerel Haberler İBB soruşturmasında 9. duruşma: 407 sanık hakim karşısında

Yerel Haberler İstanbul’da suç örgütüne darbe: 5 tutuklama

Yerel Haberler Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük’ten çiftçiler için destek çağrısı

Yerel Haberler Bakan Memişoğlu TEKNOKENT’te direksiyonsuz yolculuk yaptı

Yerel Haberler Genç Nida Kur’an’ı Güzel Okuma Yarışması’nın Finali Çekmeköy’de yapıldı

Yerel Haberler Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney hakkında 31 yıla kadar hapis istemi

Yerel Haberler İçişleri Bakanı Çiftçi: 2026’yı çetelerle mücadele yılı ilan ediyoruz

Yerel Haberler Isparta’da ilk taziye evi açıldı

Yerel Haberler Başkan Gülpınar, Şanlıurfa’nın ulaşım sorununu çözmekte kararlı

Yerel Haberler Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap: İlçede toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket edeceğiz

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021