Yerel Haberler - 23.12.2025 - 10:45
ANTALYA-BHA
Basın İlan Kurumu Yönetimi tarafından yapılan atamayla, gazetecilik ve yöneticilik tecrübesi bulunan Mevlüt Uluçamlıbel, Antalya Bölge Müdürü olarak görevlendirildi. Uluçamlıbel, daha önce BİK Van Bölge Müdürlüğü görevini yürütüyordu.
12 Ağustos 2024 tarihinden bu yana BİK Antalya Bölge Müdürü olarak görev yapan İdris Cirit’in ise alınan karar doğrultusunda Bursa Basın İlan Kurumu Bölge Müdürlüğü bünyesinde görevine devam edeceği bildirildi.
Yeni görevine ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından paylaşan Mevlüt Uluçamlıbel, Genel Müdür Abdulkadir Çay’ın tensipleri ve Yönetim Kurulu kararıyla Antalya Bölge Müdürlüğü görevine atandığını belirtti. Kendisine duyulan güven için teşekkür eden Uluçamlıbel, görev yaptığı illerde edindiği tecrübelerin her zaman kıymetli olduğunu ifade etti.
1980 yılında Konya’da doğan Mevlüt Uluçamlıbel, ilk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Uluçamlıbel, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Kurum bünyesinde farklı illerde görev alan Uluçamlıbel, son olarak BİK Van Bölge Müdürü olarak görev yapıyordu.
Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları
Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?
Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak
Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı
Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi
Yerel Haberler Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı
Yerel Haberler Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak
Yerel Haberler Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Yerel Haberler Okulda seçim heyecanı; öğrenciler sandık başına gitti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021