Yerel Haberler - 23.10.2025 - 13:54
YAŞAR TONBAK/ANKARA -BHA
Beypazarı Şehit Serkan Çağlayan İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Hatice Güler eşliğinde ilçelerini yakından tanımak için çeşitli müzeleri gezdi. Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında yapılan gezilerde öğrenciler, milli kültürlerini yerinde gözlemleme fırsatı buldu.
Öğrenciler, Beypazarı Kültür Evi Müzesi, Kent Tarihi Müzesi, Halk Evi ve Süreyya Özkan Gaz Lambası Müzesi’ni ziyaret ederek, sergilenen tarihi ve kültürel eserler hakkında bilgi aldı. Kültür Evi Müzesi’nde 80 milyon ile 135 milyon yıllık deniz fosillerini görme imkânı bulan öğrenciler, ilçenin tarihi İpekyolu üzerinde pek çok medeniyete ev sahipliği yaptığını da öğrendi.
Ziyaretler sırasında Tarihi Sultan Alaeddin Camisi de gezilerek, öğrenciler hem kültürel hem de dini miras hakkında bilgi sahibi oldu. Öğrenciler, öğretmenleri Hatice Güler’e rehberlik ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yerel Haberler Erdoğan: Teşkilatımız Ramazan’da milletle gönül gönüleydi
Yerel Haberler Galatasaray’dan 347 milyon euroluk dev gelir
Yerel Haberler Sosyal medya devlerine 3 milyon dolar tazminat
Yerel Haberler Rusya’dan Washington ve Tel Aviv’e çağrı: İran’ın nükleer tesislerine saldırılar durmalı
Yerel Haberler “Yenidoğan çetesi” davasında tutukluluk devam kararı
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021