Yerel Haberler - 18.09.2026 - 13:01
YAŞAR TONBAK – BHA
İlk antrenmana ilçedeki sporcular katılırken, yeni tesisin önümüzdeki dönemde farklı branşlardaki antrenmanların yanı sıra çeşitli sportif etkinliklere de ev sahipliği yapması planlanıyor.
Beypazarı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal, yeni spor kompleksinin gençlerin ve sporcuların rahatlıkla antrenman yapabileceği bir merkez olacağını söyledi.
Tesisin ilçenin spor altyapısına önemli katkı sağlayacağını belirten Lal, “Salonumuzda düzenlediğimiz tüm kurslar ücretsizdir. Tesisimiz, gençlerimize ve spora gönül veren tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.
Yeni spor salonunun ilçede gençlerin sportif faaliyetlere katılımını artırması ve Beypazarı’nın spor geleceğine katkı sağlaması hedefleniyor.
1000 kişilik kapasiteye sahip tesisin, voleybolun yanı sıra farklı spor branşlarında gerçekleştirilecek antrenman ve etkinliklere de ev sahipliği yapması planlanıyor.
Yerel Haberler Bornova’da belediye hizmetleri değerlendirildi
Yerel Haberler Artvin TSO’da Meclis Başkanı Yıldırım güven tazeledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021