Beypazarı’nda muhtarlarla kahvaltı buluşması

Yerel Haberler - 23.10.2025 - 14:12

YAŞAR TONBAK/ANKARA-BHA

Beypazarı Belediyesi, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltı programında muhtarlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, muhtarların sorunlarını dinlemek ve taleplerini almak üzere toplantılarda 15’er kişilik gruplar halinde buluşmalar gerçekleştirdi.

Kahvaltıya belediyenin bazı kurum amirleri de katılırken, muhtarlar belediye başkanına yol, asfalt, kanalizasyon, köy çeşmesi, köy konağı ve genel köy tesisleri ile ilgili taleplerini iletti. Dr. Özer Kasap, 2025 yılında köy yollarına 190 kilometre asfalt döküldüğünü belirterek, çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti. Ayrıca köy konaklarının elektrik aboneliklerinin hızlandırılacağı ve Sarıyar Barajı’ndan ilçeye su getirme çalışmalarının yakında başlayacağı ifade edildi.

Muhtarlar, köy ve mahallelerin etrafında yaşayan geyiklerin tarım alanlarına zarar verdiğini belirterek bu konuda şikâyetlerini de dile getirdi. Muhtarlar, Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’a kendilerine ayırdığı zaman ve sorunlarını iletmeleri için gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021