Beypazarı Müftülüğünden gazilere anlamlı ziyaret

Yerel Haberler - 18.09.2025 - 13:00

YAŞAR TONBAK/ANKARA-BHA

Beypazarı İlçe Müftüsü Mehmet Süsün, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla müftülük heyetiyle birlikte gazileri ziyaret ederek günlerini kutladı.

İlk olarak Beypazarı Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi Ali Yalçınkaya’yı dernek merkezinde ziyaret eden Süsün ve beraberindeki din görevlileri, ardından Kore Gazisi Hulusi Gönenç’i evinde ziyaret ederek sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilediler.

Dernek Başkanı Ali Yalçınkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm gaziler adına teşekkür etti.

93 yaşındaki Kore Gazisi Hulusi Gönenç ise Kore Savaşı’na dair anılarını paylaşarak, “Her zaman devletimizin emrindeyiz. Şimdi gönderseler yine Kore’ye giderim. Allah’tan sağlık ve sıhhat isterim, başka bir şey istemem. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti.” dedi.

Müftü Mehmet Süsün, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında İlçe Merkezindeki Tarihi Kurşunlu Camii’nde sabah namazı buluşması tertiplediklerini belirterek gazileri bu programa davet etti.

Yerel Haberler Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti

Yerel Haberler Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı

Yerel Haberler Yerli ve milli veri merkezi ile kritik veriler daha güvende olacak

Yerel Haberler Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya

Yerel Haberler Elvan Işık Gezmiş; Bu bütçe halkın bütçesi değil

Yerel Haberler Bozdoğan Belediye Başkanı Özel’den Gülşah Durbay için başsağlığı mesajı

Yerel Haberler Vali Ziya Polat’tan Kars İdare Mahkemesi Başkanı Yonisoğlu’na Veda Programı

Yerel Haberler Murgul Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı

Yerel Haberler Vali Ziya Polat, Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki Suni Karlama projesini inceledi

Yerel Haberler Digor’da Badminton heyecanı başladı!

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021