Yerel Haberler - 14.10.2026 - 10:47
Yaşar TONBAK – BHA
Beypazarı Bakkallar ve Bayiler Odası, aylık olağan toplantısını İnözü’nde bulunan bir tesiste gerçekleştirdi. Toplantıda, geride kalan bir aylık süreç değerlendirilirken esnafın gündemindeki konular da ele alındı.
Beypazarı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mikail Yüksel, toplantıda birçok konuyu görüştüklerini belirterek, ele alınan başlıkların üst yönetimlere aktarılacağını ifade etti.
Toplantı devam ederken Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap da programa katıldı. Görüşmede, ilçede devam eden ve planlanan projeler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Belediye ile oda arasındaki iş birliğinin sürdüğünü belirten Başkan Mikail Yüksel, toplantıya katılımından dolayı Belediye Başkanı Özer Kasap’a teşekkür etti.
Yüksel, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Toplantımız sürerken Beypazarı Belediye Başkanımız Dr. Özer Kasap da bizlere katıldı. Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum. İlçemizde devam eden ve planlanan projeler hakkında çok yönlü istişarelerde bulunduk. Biz kendisine destek olmayı sürdürüyoruz, Sayın Başkan da bizlere desteğini veriyor. Güzel bir toplantı yaptık.” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Sivas TSO seçimlerinde MÜSİAD Sivas üyelerinden 17 aday
Yerel Haberler Cüneyd Altıparmak yazdı: Çocuklar için sosyal medyada yeni dönem, sigara satışında kimlik doğrulaması ve güvenli internet medyası
Yerel Haberler Giresun şehir içinde bakım onarım çalışmalarına devam
Yerel Haberler Ordu Ünye’nin tarihi mirası yeniden hayat buluyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021