Beypazarı 43.Karayolları Şube şefliği: Ekiplerin karla mücadelesi

Yerel Haberler - 31.12.2025 - 16:47

YAŞAR TONBAK /ANKARA – BHA

Karayolları Beypazarı 43. Şube şefliği, şubenin 750 km yakın yol sorumluluk alanı bulunduğunu ve geceden beri tüm ekiplerin yollarda karla mücadele çalışmasında bulunduklarını bildirdi.

Karayolları: hiçbir yolumuz kapalı değil:

Özellikle Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde, ekipleri bir yandan yol açma ve kar kürüme ve genişletme çalışmasında bulunurken, bir yandan da tuzlama çalışasının aralıksız olarak sürdürüldüğü aktarıldı.

Karayolları ekipleri, Kala mücadele çalışması kapsamında D140 kontra kesim nolu karayolu başta olmak üzere; Beypazarı-Nallıhan- Mudurnu Göynük, Taraklı- Akyazı arasında ulaşımı sağlayan karayollarının kardan dolayı ulaşıma açıldığı ve yüksek rakımlı bölgelerde Yol genişletme ve Tuzlama çalışmasının sürdüğü; 1650 Rakımlı Aysantı geçidi,1620 rakımlı Burgaz geçidi, 1270 rakımlı At yaylası geçidi, 1180 rakımlı Meyitler geçidi,1210 rakımlı Aynalıkaya geçidi, 1650 Rakımlı Kartal geçidi,1160 Rakımlı Güdül Sivrisi geçitlerinde ulaşımın rahatlıkla sağladığı, Göynük ilçesinden Mudurnu arasında ulaşımı sağlayan 160-05 kontra kesim nolu karayolunun 108 rakımlı Hacı ayaz geçitlerinde kar yağışının etkili olduğu ancak, çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Yerel Haberler Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

Yerel Haberler Meteorolojiden 18 İl İçin Sarı Kodlu Yağış Alarmı

Yerel Haberler Resmi Gazete’de üst düzey atama ve görev değişiklikleri yayımlandı

Yerel Haberler Yayman: Biz Terörsüz Türkiye, terörsüz bölge ve terörsüz Suriye tezlerimizi savunmaya devam ediyoruz

Yerel Haberler Kenevir yetiştiriciliğinde yeni dönem

Yerel Haberler Aksaray ihracatta yeni rekor kırdı

Yerel Haberler Türkiye’de örnek Belediye Başkanı: Halit Doğan’a vatandaştan güçlü destek

Yerel Haberler Bozlak: “Mahkeme Kararı Yok, Algı Operasyonu Var!

Yerel Haberler Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı

Yerel Haberler Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021