Aksaray Haberleri - 15.02.2017 - 9:37
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde faaliyet gösteren Beyazay Derneği Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden, Orman İşletme Müdürü Orman Mühendisi Mehmet Taşan’a ziyaret gerçekleştirildi.
Beyazay Derneği Aksaray Şube Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş başkanlığında ki yönetim kurulu üyeleri, ziyarette Orman İşletme Müdürü Mehmet Taşan’a, Beyazay Derneği’nin kuruluş amacı ve çalışmalar hakkında bilgiler verirdi.
Başkan Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş ziyarettin de; “Beyazay Derneği Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde kurulmuş, engellilerin haklarını korumak, engelli bireylerin eğitim ve topluma kazandırılması yönünde çalışmalar yürütmekte. Beyazay Derneği Aksaray Şubesi olarak, Aksaray’ın yeşillendirmesi noktasında “Engelli kardeşlerimizin de bir dikili ağaçları” olsun istiyoruz. Bu nedenle bahar ayı ile birlikte yapmayı planladığımız ağaçlandırma çalışmasına desteklerinizi bekliyoruz” diyerek bu konuda yardım talep etti.
Orman İşletme Müdürü Orman Mühendisi Mehmet Taşan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman engelli bireylerin yanında olmaya hazır olduklarını ve ağaçlandırma çalışması için gereken her türlü meyve ve çam fidanı konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.
Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…
Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Galatasaray, Liverpool deplasmanında çeyrek final peşinde
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’den sakatlık açıklaması: Kısmi yırtık tespit edildi
Aksaray Haberleri Giresun’da Mezarlıklar ziyaretçilerine hazır
Aksaray Haberleri Kars’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri rahmet ve minnetle anıldı
Aksaray Haberleri EuroLeague’de 32. hafta maç programı belli oldu
Aksaray Haberleri Bakanlık, “4 bin 500 lira bayram desteği” iddialarını yalanladı
Aksaray Haberleri Çanakkale 111 yaşında: Destan yeniden hatırlanıyor
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan bayramı Rize’de geçirecek
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021