Yerel Haberler - 14.04.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Siyah-beyazlı kulübün Denetim Kurulu raporunda yer alan bilgilere göre, anlaşma kapsamında Beşiktaş’ın yıllık 3 milyon euro gelir elde edeceği ve 5 yıllık toplam 15 milyon euroluk ödemenin peşin olarak yapıldığı ortaya çıktı.
Raporda ayrıca kulübün farklı sponsorluk anlaşmalarından elde ettiği gelirleri nakit olarak tahsil ettiği ve bu kaynakla önemli bir kredi borcunun kapatıldığı bilgisi paylaşıldı.
Denetim Kurulu raporuna göre Beşiktaş, sponsor firmalarla yapılan anlaşmalardan elde ettiği nakit gelir sayesinde yaklaşık 45 milyon euro tutarındaki kredi borcunu ödedi. Raporda, kulübün enerji şirketi Tüpraş, beyaz eşya markası Beko ve spor giyim markası Nike ile yaptığı anlaşmaların gelirlerinin belirli dönemler için peşin tahsil edildiği ifade edildi.
Denetim Kurulu raporunda sponsorluk anlaşmalarının finansal büyüklüklerine de yer verildi. Buna göre:
Raporda Tüpraş ve Beko anlaşmalarının sürelerinin 3 yıl sonra sona ereceği, 5 yıl olarak belirtilen sürenin ise Nike ile yapılan anlaşmaya ait olduğu bilgisi paylaşıldı.
Yerel Haberler TÜİK açıkladı: Konut satışları eylülde yüzde 9,3 azaldı
Yerel Haberler Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Avrupa Konseyi arasında iş birliği görüşmesi
Yerel Haberler Altın fiyatları yükselişle başladı
Yerel Haberler İstanbul’da sel felaketi: 3 bin 55 kişi kurtarıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021