Beşiktaş’ta yeni hoca için Arda Turan sesleri: Süre istedi

Yerel Haberler - 20.05.2026 - 0:00

İSTANBUL-BHA

Siyah-beyazlı kulüpte Başkan Serdal Adalı’nın, genç teknik adamla ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öğrenildi.

Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş yönetimi, yerli ve yabancı birçok isim üzerinde duruyor. Başkan Serdal Adalı’nın, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Arda Turan ile bizzat görüşme yaptığı belirtildi. Görüşmede tarafların karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

Şenol Güneş iddialarına kapıyı kapattı

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, geçtiğimiz günlerde adı yeniden gündeme gelen Şenol Güneş hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Adalı, “Ben Şenol hocayı çok severim. Ama Sergen hocadan sonra Şenol hoca ile çalışmayı düşünmüyorum. Yazılıyor, çiziliyor… Şenol Güneş’e de ayıp ediliyor. Aylardır ben telefonda dahi konuşmadım” ifadelerini kullanmıştı.

Arda Turan süre istedi

Arda Turan, Beşiktaş’ın ilgisine olumlu yaklaşırken karar vermek için süre talep etti. Avrupa’dan da teklifler bekleyen 39 yaşındaki teknik adamın, gelecek seçenekleri değerlendirmek istediği öğrenildi. Bu sezon Shakhtar Donetsk ile lig şampiyonluğu yaşayan Arda Turan’ın, önümüzdeki günlerde Beşiktaş yönetimiyle yeniden görüşmesi bekleniyor.

 

Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu

Yerel Haberler Eğitimin geleceği ve kalite vizyonu zirvesi Şanlıurfa’da

Yerel Haberler Gazze’de can kaybı artıyor: Son bilanço 73 bin 58

Yerel Haberler Sabah Gazetesi Ankara temsilcisi Okan Müderrisoğlu’nun gazi babası Cemil Müderrisoğlu vefat etti

Yerel Haberler Edirne’de 665. Kırkpınar coşkusu görkemli açılışla başladı

Yerel Haberler Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu

Yerel Haberler “Zəfərlərə Doğru” Kitabı BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar’a takdim edildi

Yerel Haberler AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu

Yerel Haberler Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’dan, Çin Büyükelçiliği’ne ziyaret

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021