Yerel Haberler - 07.04.2026 - 0:00
İSTANBUL – BHA
İstanbul Emniyeti’nden yapılan açıklamada 3 kişinin etkisiz hale getirildiğini belirterek, çatışmada 2 polisin yaralandığını duyurdu. Açıklamada ayrıca, şüphelilerden 2’sinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.
Adalet Bakanı Akın Gürlek de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan İsrail Konsolosluğu çevresinde meydana gelen silah sesi ihbarlarına ilişkin olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derhâl soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında bir başsavcı vekili ile iki cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş; cumhuriyet savcılarımız ivedilikle olay yerine intikal ederek incelemelere başlamıştır. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla Cumhuriyet başsavcılığımızın koordinesinde, ilgili kolluk birimleriyle birlikte çalışmalar sürdürülmekte olup, soruşturma titizlikle ve çok yönlü olarak yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Üniversite öğrencilerinden kan bağışı dayanışması
Yerel Haberler Ordu’nun camilerinde temizlik mesaisi
Yerel Haberler 22 ilde DEAŞ operasyonu: 59 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler Bornova’da fırın ve kaldırım işgallerine denetim
Yerel Haberler Keçiören’de din görevlileri bir araya geldi
Yerel Haberler Türkiye-Kırgızistan iş birliği Keçiören’de ele alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021