Berat Kandilinde Süt Dağıtıldı

Aksaray Haberleri - 20.04.2019 - 10:59

Tarım ve Orman Bakanlığının Türkiye genelinde Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili vesilesiyle camilerde halka süt dağıtımı yapılması konusunda düzenlemiş olduğu organizasyon çerçevesinde İl Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından 81 ilde camilerde süt dağıtımı gerçekleştirildi.

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Aksaray İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliğinin katılımı ile Aksaray Ulu Cami’sinde vatandaşların Berat Kandilleri kutlanarak süt dağıtımı yapıldı. Halkın ilgisinin oldukça yüksek olduğu süt dağıtım etkinliğine Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Bekir Kayan, şube müdürleri ve personeller katılım sağladı. Organizasyonda söz alan Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, ”Yetiştiricilerimizin alın teri ve geçim kaynağı olan sütümüzü böyle anlamlı ve özel günde dağıtmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz süt dağıtım etkinliğini bundan sonra da devam ettireceğiz.” dedi.

Aksaray Haberleri Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi bugün Kars’ta tüm camilerde idrak edilecek

Aksaray Haberleri Halkbank’tan ABD’deki dava sürecinde yeni hamle

Aksaray Haberleri Batman’lı gençler kütüphaneleri dolduruyor

Aksaray Haberleri Beşiktaş ve Fenerbahçe Lewandowski için devrede

Aksaray Haberleri Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan takımlar belli olacak

Aksaray Haberleri Kaş’lı Balıkçılara denizanası alarmı

Aksaray Haberleri Şubatta trafikteki araç sayısı 117 bin arttı

Aksaray Haberleri Filenin küçük yıldızları sahne aldı: Şampiyon Eğirdir 1923 SK!

Aksaray Haberleri Altın fiyatları haftaya sakin başladı

Aksaray Haberleri İspanya, BM’den İsrail’e müdahale çağrısı yaptı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021