Belisırma ve Ihlara Vadisinde Atlı Jandarma Timleri ilgi topluyor

Ana Manşet - 08.08.2022 - 17:05

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Bu kapsamda, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen Atlı Jandarma Timlerimiz, araçların girmesi mümkün olmayan Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde devriye faaliyetlerine devam etmektedir.

Atlı Jandarma Timlerimiz, bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, vatandaşlarımıza çeşitli konularda bilgilendirme ve uyarılarda bulunmuştur. Atlı Jandarma Timlerimiz yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görmüştür.

Tarihi ve kültürel alanlarımızın korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

Ana Manşet ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak

Ana Manşet Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü

Ana Manşet İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

Ana Manşet Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi

Ana Manşet DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu

Ana Manşet Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı

Ana Manşet Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu

Ana Manşet Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti

Ana Manşet Kredi kartı faizlerinde yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı

Ana Manşet Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021