Belediyelerin kar mesaisi başladı

Yerel Haberler - 16.11.2025 - 19:00

ORDU – BHA

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarına başladı. Akşam saatlerinden itibaren özellikle Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışına karşı ekipler sahada yoğun mesai yürütüyor.

Geçtiğimiz yıllarda karla mücadeledeki özverili çalışmalarıyla takdir toplayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Meteorolojiden gelen uyarıların ardından gerekli tüm tedbirleri aldı. Yağışın başlamasıyla birlikte teyakkuz haline geçen ekipler, gece boyunca yolların açık kalması için aralıksız çalıştı.

Zincirsiz yola çıkan bazı araçların ulaşımda güçlük yaşadığı noktalarda da ekipler hızla müdahale etti. Kabadüz ve Mesudiye’nin yüksek kotlarında etkili olan kar yağışına karşı çalışmalarını sürdüren ekipler, ulaşımda aksama yaşanmaması için sahada hazır bekliyor.

Yerel Haberler Ramazan Bayramı’nda trenlerde 8 bin 898 kişilik ek kapasite

Yerel Haberler Kars’ta Ramazan bayramı güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı

Yerel Haberler Türkiye’den İsrail’in Lübnan’daki kara operasyonuna kınama

Yerel Haberler İsrail ordusu Lübnan’ın güneyine kara operasyonu başlattı

Yerel Haberler Malatya’da 20 santimetrelik kitle kapalı yöntemle alındı

Yerel Haberler MEB’den ortak yazılı sınav takvimi: Nisan’da yapılacak

Yerel Haberler Bakan Gürlek: 2026’nın ilk çeyreğinde 76 suçlu Türkiye’ye iade edildi

Yerel Haberler Oscar Ödülleri’nde kazananlar açıklandı

Yerel Haberler Brent petrol 104 doların üzerine çıktı

Yerel Haberler İBB yolsuzluk davasında duruşma ertelendi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021