Belediyelere geçici işçi alınacaktır

Aksaray Haberleri - 12.10.2015 - 18:27

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; Türkiye İş Kurumu tarafından istihdamın korunmasına ve artırılmasına, işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) düzenlenmektedir.

Bu bağlamda; İl Müdürlüğümüzce, Ağaçören Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Sarıyahşi Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Eskil, Güzelyurt, Ağaçören, Sarıyahşi, Demirci, Eşmekaya, Ihlara, Helvadere, Sultanhanı, Yenikent ve Selime Belediye Başkanlıkları ile işbirliği içerisinde belediye mücavir alanında bakım onarım, temizlik işleri ve çevre düzenlemesi yapılmasına yönelik Toplum Yararına Program düzenlenecektir.

26.10.2015 – 15.06.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Toplum Yararına Programa başvurular Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 05.10.2015 – 14.10.2015 tarihleri arasında şahsen yapılacak olup, başvuruların belirlenen katılımcı sayısından fazla olması durumunda katılımcılar noter kurası ile belirlenecektir.

Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler

Aksaray Haberleri UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı

Aksaray Haberleri Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar

Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor

Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Aksaray Haberleri Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun

Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı

Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda

Aksaray Haberleri Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021