Aksaray Haberleri - 20.10.2016 - 16:31
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 21 Ekim Gazeteciler Basın Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Yazgı, mesajında kitle iletişim araçlarıyla toplumun bilgilendirmede, doğru ve tarafsızlık ilkesini benimseyen basın sektörünün, toplumun doğru haber almasını sağladığını dile getirdi.
Başkan Yazgı mesajının devamında “Gazeteciler, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak, kamuoyuna yaptıkları doğru haberlerle birlikte toplumun haber alma özgürlüğü yolunda büyük ve önemli görevler ifa etmektedirler. Kamuoyu ile yöneticiler arasında köprü görevi yapan, ilimizin ve ilçelerimizin sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif rol alan gazetecilerimizin insanlara hizmet ettiği gerçeği göz ardı edilmemelidir. Ben bu duygu ve düşüncelerle ilimizde bu görevi layıkıyla yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarımın 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlar, mesleklerinde başarılar dilerim” dedi.
Aksaray Haberleri Başkan Şansi yetimlerle Ramazan sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Bakan Güler: Güçlü ordu ve devlet, güvenliğimizin teminatıdır
Aksaray Haberleri Galatasaray, Anfield’da ağır yenilgiyle Devler Ligi’ne veda etti
Aksaray Haberleri Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında yeni gün: Yön ise yukarı
Aksaray Haberleri İstanbul sürücülerine uyarı: Saraçhane çevresi trafiğe kapatılıyor
Aksaray Haberleri Artvin’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale mesajı
Aksaray Haberleri Denizlerde fırtına: Dört bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Türkiye son 10 ayda 513 ton hafifledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021