Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, muhtarları dinliyor

Yerel Haberler - 06.11.2025 - 16:50

YAŞAR TONBAK / ANKARA – BHA

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, bu gün sabah yine merkez ilçe mahalle muhtarları ile tarihi Taşmektep’te kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın başkanlık ettiği toplantıya Ankara Büyükeşhir belediye meclis üyesi Osman Koçak, ASKi Bölge müdürü Ramazan Açıkgöz, Fen işleri müdürü Turan Güler, Ankara Büyükşehir belediyesi Kırsal Hizmetler Bölge şefi, Can Tek, Muhtarlıklar müdürü Mete Tanrısever ve muhtarlar katıldı.

Belediye başkanı Dr.Özer Kasap, muhtarlara yönelik yaptığı konuşmasında, sizleri 10’nar kişilik gruplar halinde alıyoruz, bunun nedeni ise, muhtarlarımızın sıkıntılarını dertlerini bizlere daha iyi aktarmalarını sağlamaya çalıştıkları için olduğunu söyledi.

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, merkez mahallelerde çok yönlü çalışmalarda bulunduklarını ve sıcak asfalt serim çalışmalarının sürdüğünü ve aksatmadan bazı çalışmaları yerine getirmeye çalıştıklarını aktardı.

Muhtarlar, dertlerini sıkıntılarını mahallelerinde yapılması gerek işleri dile getirirlerken, fen işleri, ASKi ve Kırsal Hizmetler daire başkanlığı bölge şefi notlarını aldılar.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021