Belediye Başkanı DR. Evren Dinçer Deprem Bölgesinde

Ana Manşet - 08.02.2023 - 11:08

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye ekipleri ile birlikte depremin en şiddetli yaşandığı illerden olan Kahramanmaraş’ta, yaraların bir an önce sarılması için çalışmalara katıldı.

Aksaray Belediyesi, ülke genelinde 10 şehirde etkili olan depremin ardından hemen harekete geçerek bölgeye yardım kamyonlarını sevk etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’dan giden yardımların dağıtılmasını ve Aksaray Belediyesi’nin bölgede görevlendirdiği arama kurtarma ekiplerinin etkin çalışmalar yürütmesi için de koordinasyonu sağlıyor.

Fatih Mahallesinde bulunan Kapalı Pazar alanı başta olmak üzere Belediyeye ait birçok tesiste ve hizmet binasında yardım organizasyonu devam ederken, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için kurtarma çalışmalarına katıldı.

TEMEL GIDA MADDELERİ, ÇADIR VE UYKU TULUMU İHTİYACI

Ülke tarihinin en ağır afetlerinden birinin yaşandığını ifade eden Başkan Dinçer, bölgede yaşanan acının ve yaraların bir an önce sarılması için desteklerin devam etmesi gerektiğini söyledi. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Kamu Kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve gönüllülerimizle bölgede eşine az rastlanır bir fedakârlık örneği sergileniyor. Buradaki afetzedelerimizin en çok; ekmek, içme suyu, battaniye, çadır, eksi derecelere dayanıklı uyku tulumu ve ısıtıcı gibi malzemelere ihtiyaçları var. Yardım kampanyamıza destek veren vatandaşlarımızın özellikle bu malzemelere ağırlık vermesini istirham ediyoruz. Ekiplerimiz Aksaray’da yardım organizasyonları düzenlerken, biz de burada bire bir depremzedelerin yanında olmak için geldik. Ekiplerimizle birlikte bütün gücümüzle vatandaşlarımızın yanında olacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun’’ Dedi.

Ana Manşet Antalyaspor’da Mustafa Ergün yeniden başkan

Ana Manşet Milli Hızlı Tren’de seri üretim başladı

Ana Manşet Küresel gıda fiyatları 4 yılın zirvesinde

Ana Manşet Süper Lig’de günün fikstürü: Fenerbahçe ve Beşiktaş sahne alıyor

Ana Manşet IYAŞPARK AVM’de Gaziler Günü konseri

Ana Manşet Çameli’de siyah domates hasadı başladı

Ana Manşet Fon soruşturmasında 4 şirket için MASAK talebi

Ana Manşet Kozinoğlu soruşturmasında 4 kişi daha gözaltında

Ana Manşet İstanbul’da bisiklet heyecanı iki kıtayı buluşturdu

Ana Manşet Beypazarı’nda kalp krizi geçiren kadın helikopter ambulansla sevk edildi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021