BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan: Rabbim hayırlı görevler yapmayı nasip etsin

Yerel Haberler - 17.07.2025 - 7:32

MUĞLA – BHA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, Fethiye ilçe teşkilatının kongresine katılımıyla dikkatleri üzerine çekti. Partinin Fethiye’deki siyasi faaliyetlerine verilen önemi vurgulayan Melih Aydoğan, kongrenin coşkulu atmosferinde partililerle bir araya geldi.

Başkan Aydoğan, kongre sonuçlarının Fethiye’ye ve BBP’ye hayırlı olmasını dileyerek, yeniden Fethiye İlçe Başkanı seçilen İsmail Tombak’ı içtenlikle kutladı. Muğla İl Başkanı Aydoğan, konuşmasında İsmail Tombak ve yeni yönetime başarılar diledi ve “Rabbim hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” temennisinde bulundu. Melih Aydoğan’ın Fethiye ziyareti, BBP’nin Muğla genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Bu ziyaret, partinin yerel siyasetteki etkinliğini artırma ve Fethiye’deki tabanını güçlendirme hedefine işaret ediyor. BBP Muğla, Başkan Aydoğan’ın liderliğinde, bölgedeki siyasi dinamiklere aktif olarak katılım sağlamaya devam edecek.

Yerel Haberler MSB’den ekonomiye sıfır atık katkısı: 249 milyon lira gelir

Yerel Haberler Erdoğan’dan Özgür Özel’e 500 bin liralık tazminat davası

Yerel Haberler Hallerde fiyat ve vergi usulsüzlük ağı ortaya çıkarıldı

Yerel Haberler Çelik: İnsanlık ittifakıyla dünyamızı korumaya devam ediyoruz

Yerel Haberler Ümraniye Tirebolular Derneği’nden vefa çıkartması…

Yerel Haberler Kırıkkale’de çocuklar ve kadınlar için toplantı yapıldı

Yerel Haberler Başakşehir’deki kazada kalbi duran polis hayata döndürüldü

Yerel Haberler Sambo Avrupa Kurucular Kupası tamamlandı: Milli sporculardan başarı

Yerel Haberler Hekimhan’da halk konseri düzenlenecek

Yerel Haberler Malatya Genç Girişimcilik Akademisi eğitime başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021