Aksaray Haberleri - 16.07.2015 - 9:43
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Ramazan Bayramı’nı kutlayan bir basın açıklaması yaptı.
Ramazan Ayının yardımlaşma, hoşgörü, Kur’an’ı anlama ve yaşama, ibadetler gibi toplumsal ve bireysel pek çok güzelliğe vesile olduğunu belirten Rektör Şahin, manevi iklimin yoğun şekilde yaşandığı Ramazan günlerinin ardından, bayrama erişmenin mutluluğunun yaşandığını söyledi. Bayramların bireysel ve toplumsal hayatın özel günleri olduğunu, bu özel günlerin de her zaman hak ettiği yüksek değeri gördüğünü söyleyen ASÜ Rektörü, “Sağlık ve sıhhat içerisinde Ramazan Ayını tamamlamanın ve bayrama erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramlar paylaşma, dayanışma, yardımlaşma ve bir arada olma gibi özellikleriyle, huzur ve sevginin hâkim olduğu günlerdir. Bayramların ortaya çıkardığı güzel hasletleri, hayatımızın her gününe yansıtmalı; paylaşmayı, birlikte yaşamayı ve hoşgörüyü bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz” dedi.
Sağlık ve beraberlik içerisinde yeni Ramazanlara kavuşmak dileğinde bulunan Rektör Şahin, “ASÜ ailesi başta olmak üzere; şehrimizin, ülkemizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Aksaray Haberleri Asensio için kritik viraj: Dünya Kupası umudu sürüyor
Aksaray Haberleri Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı
Aksaray Haberleri Antalya’da yangın faciası: 6 ölü
Aksaray Haberleri Doğu Karadeniz turizmi ve yöresel ürünler
Aksaray Haberleri Mescid-i Aksa’da Bayram Günü saldırı ve müdahale
Aksaray Haberleri SGK geri ödeme listesine 36 yeni ilaç eklendi
Aksaray Haberleri Sakarya’daki hızlı tren fabrikasında çalışmalar hız kesmiyor
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgesel krizler küresel barışı tehdit ediyor
Aksaray Haberleri Isparta’da aile kavgası kanlı bitti: Polis memuru hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri MSB’den İncirlik’teki siren iddialarına açıklama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021