Bayan esnaflara destek

Aksaray Haberleri - 17.01.2018 - 14:38

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi kendi işinin patronu olan bayan esnafları ziyaretlerine devam ediyor.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın’ın eşi Zelihan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdür Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ ile “Hamarat Şefler” adlı işyerini ziyaret etti.

KOSGEB Girişimcilik Eğitim Programına katılarak sertifikasını alıp KOSGEP desteği ile kendi işyerini açan Gamze Akpınar ile görüşen Pekmez ve beraberindeki heyet bayan esnafların sayısının artması gerektiğini söylediler.

Yeşim Pekmez Hanımefendi yemek, gıda, lokanta hizmetleri veren işyerinde kardeşi Göknur Kılıç ile kendi işinin patronluğunu yapan Gamze Akpınar ile bir süre sohbet etti.

Pekmez; girişimcilik ruhu ile kendi işinin patronu olacak bayanlara, Büyük Bölcek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu yanında hizmet veren “Hamarat Şefler” adlı işyerinin en iyi örneklerden birisi olduğunu belirterek Gamze Akpınar’ı tebrik etti.

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021