Batum’da “Batumi Build 2025” fuarı kapılarını açtı

Yerel Haberler - 06.12.2025 - 10:13

BAYRAM SARAYOĞLU / BATUM-BHA

Sheraton Batumi Hotel’de gerçekleşen resmi açılış töreniyle başlayan fuar, inşaat sektöründe faaliyet gösteren yerel ve uluslararası firmaları bir araya getirerek sektör içi iş birliği olanaklarını geliştirmeyi amaçlıyor.

Yaklaşık 80 firmanın katıldığı fuarda, şirketler arasında gün boyunca B2B görüşmeler, tanıtım etkinlikleri ve çeşitli ticari temaslar gerçekleştirildi. Ziyaretçilere özel indirimler ve çekiliş programları da fuarın ilgi odağı oldu.

Fuar alanında inşaat ekipmanlarından yapı malzemelerine, tedarikçilerden emlak acentelerine, geliştirme şirketlerinden klima–soğutma sistemleri üreticilerine, iç ve dış mekân tasarım firmalarından mimari tasarım şirketlerine kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmet tanıtımı yapıldı.

Açılış törenine Artvin Valisi Turan Ergün, Acara Özerk Bölgesi yetkilileri, Türkiye’nin Batum Başkonsolos Vekili Talha Beyazıt ve çok sayıda davetli katıldı.

Yerel Haberler Altın fiyatlarında düşüş sürüyor

Yerel Haberler Gübre krizi iddialarına DMM’den yalanlama

Yerel Haberler Basın Kartı Komisyonu ilk toplantısını yaptı: 1082 başvuru karara bağlandı

Yerel Haberler Gazete Pazar yeniden yayında: Türk medyasında güçlü dönüş

Yerel Haberler Okullarda ilk ders “finansal okuryazarlık”la başladı

Yerel Haberler İnönü Üniversitesi gazetecilik bölümü üst düzey tescil edildi

Yerel Haberler Türk Edebiyatının “Yaş Otuz Beş” şairi

Yerel Haberler Hatay’da hırsızlık hükümlüsü yakalandı

Yerel Haberler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir’de selin yaralarını sarıyor

Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021