Yerel Haberler - 07.08.2026 - 0:00
MALATYA – BHA
Battalgazi Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Yaz Okulu programının kapanışı Kırkgöz Sahil Park’ta yapıldı. Çocuk oyunları, gösteriler ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı şenlikte öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
Yaklaşık bir ay süren Yaz Okulu programı, Hasırcılar Kültür Merkezi, Eskimalatya Eğitim Merkezi, Şehit Fevzi Kütüphanesi, Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi, Huzur Kitap Kafe ve Asım-Gülşen Solmaz Kadın Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Program kapsamında öğrencilere Kur’an-ı Kerim, adabı muaşeret, ilmihal ve değerler eğitimi dersleri verilirken; bilgi yarışmaları ile sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler de düzenlendi.
Yaz Okulu programının devam ettiği dönemde öğrenciler için üstü açık otobüsle kültür gezisi de düzenlendi. Geziye katılan öğrenciler Arslantepe Höyüğü, Poyraz Konağı, Tahtalı Hamam ve Hasan Basri Türbesi’ni ziyaret ederek ilçenin tarihî ve kültürel mirasını yakından tanıma imkânı buldu. Yaklaşık bir ay boyunca eğitim ve farklı etkinliklerde bir araya gelen öğrenciler, Kırkgöz Sahil Park’ta düzenlenen yıl sonu şenliğiyle Yaz Okulu programını tamamladı.
Yerel Haberler 30 ilde DEAŞ operasyonu: 104 şüpheli gözaltına alındı
Yerel Haberler Malatya’da iki büyük yatırımda sona gelindi
Yerel Haberler Hırsızlar trafoyu çaldı, narenciye bahçeleri susuz kaldı
Yerel Haberler Altın fiyatları haftanın son işlem gününe yükselişle başladı
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta müzik ve eğlence dolu gece
Yerel Haberler Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı final kapısını araladı
Yerel Haberler Türkiye kupası yol yarışı heyecanı Isparta’da sürüyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021