Yerel Haberler - 19.06.2026 - 0:00
MALATYA – BHA
Battalgazi Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini verimli değerlendirmelerine katkı sunmak amacıyla Yaz Okulu programını hayata geçiriyor. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak planlanan eğitimler, ilçe genelindeki çeşitli kültür ve eğitim merkezlerinde gerçekleştirilecek. Program kapsamında öğrencilere Kur’an-ı Kerim, adabı muaşeret, ilmihal ve değerler eğitimi dersleri verilecek. Eğitimlerin yanı sıra sosyal etkinlikler ve bilgi yarışmaları da düzenlenecek. Yaz Okulu eğitimleri Hasırcılar Kültür Merkezi, Eskimalatya Eğitim Merkezi, Şehit Fevzi Kütüphanesi, Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi, Huzur Kitap Kafe ile Asım-Gülşen Solmaz Kadın Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 6 Temmuz’da başlayacak program 9 Ağustos’ta sona erecek. Başvurular, eğitimlerin yapılacağı merkezlere şahsen yapılabilecek. Son başvuru tarihi ise 30 Haziran 2026 olarak açıklandı.
Hafta içi 09.00-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek eğitimlere katılım ücretsiz olacak. Kontenjanla sınırlı olarak düzenlenecek programla öğrencilerin yaz döneminde hem eğitim faaliyetlerine katılması hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.
Yerel Haberler Rize gastronomisinde yeni dönem: Bal, mandalina ve çay atıkları ekonomiye kazandırılıyor
Yerel Haberler Isparta ITSO’da Metin Çelik yeniden kazandı
Yerel Haberler Erzurum’da çöp kamyonunun çarptığı kadın hayatını kaybetti
Yerel Haberler Karayolları Beypazarı ekipleri kış sezonuna hazırlanıyor
Yerel Haberler Beypazarı turistlerin gözdesi olmaya devam ediyor
Yerel Haberler Antalya’da ormanları kundaklayan altı kişi gözaltına alındı
Yerel Haberler Antalya’ya Likya atı geliyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021