Yerel Haberler - 22.06.2026 - 0:00
MALATYA – BHA
Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, deprem sonrası yeniden inşa edilerek hizmet vermeye başlayan Merkez Akpınar Çarşısı’nda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çarşı genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında ortak kullanım alanları detaylı şekilde temizlendi. Ekipler tarafından çarşı içerisinde yıkama, süpürme ve çevre temizliği çalışmaları yapıldı. İş yerlerini teslim almaya başlayan esnafların daha temiz ve düzenli bir ortamda faaliyetlerine başlaması amacıyla yürütülen çalışmalarla çarşının genel görünümü iyileştirildi. Deprem sonrası yeniden inşa edilen Akpınar Çarşısı’nda ticari hayatın yeniden canlanmasıyla birlikte bölgede hareketlilik de artmaya başladı.
Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında vatandaşların ve esnafların ortak kullanım alanlarını daha temiz ve sağlıklı şekilde kullanabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Akpınar Çarşısı’nda gerçekleştirilen temizlik çalışmaları da bu kapsamda tamamlandı.
Yerel Haberler Beypazarı turistlerin gözdesi olmaya devam ediyor
Yerel Haberler Antalya’da ormanları kundaklayan altı kişi gözaltına alındı
Yerel Haberler Antalya’ya Likya atı geliyor
Yerel Haberler Bakan Çiftçi’den 3 kritik mesaj: Terörsüz Türkiye, fon soruşturması ve şefkat kalkanı
Yerel Haberler Görev esnasında rahatsızlanan asker şehit oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021