Batman’da ‘Yedi Hilal’den yaz kapanışı

Yerel Haberler - 03.08.2025 - 20:34

BATMAN-BHA

Yedi Hilal Derneği Batman Şubesi’nin “Senin Yazın 2025” yaz okulu, Necat Nasıroğlu Külliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen kapanış programıyla tamamlandı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinliğe, 400 öğrenci, aileleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, kanaat önderleri, akademisyenler ve Yedi Hilal’in Siirt, Mardin, Diyarbakır, Şırnak il temsilcileri katıldı.

“İnançlı ve şuurlu bir nesil hedefliyoruz”

Yedi Hilal Batman Şube Başkanı Ahmet Başaran, açılış konuşmasında, “Emr-i bi’l-maruf, nehy-i ani’l-münker ilkesiyle, İlâ-yı Kelimetullah için inançlı ve şuurlu bir nesil yetiştiriyoruz. Okuyan, yazan, düşünen, Kudüs’ü, Şam’ı, Bağdat’ı unutmayan, İstanbul’u ve Diyarbakır’ı sahiplenen bir gençlik hedefliyoruz. Davamız kuru bir siyasal mücadele değil, İslam’ı yaşamak ve yaşatmaktır” dedi.

Yedi Hilal Derneği Genel Başkanı Samet Paçalı, derneğin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, imanlı bir gençlik yetişmesi temennisinde bulundu.

İlmiye Vakfı Genel Başkanı Muhammed Yazıcı ise bu tür faaliyetlerin İslam’ın gür sesini geleceğe taşıyacağını vurguladı.

Altı hafta boyunca öğrencilere manevi ve kültürel eğitimler sunan program, yoğun ilgiyle karşılandı ve gençlerin bilinçli bir şekilde yetişmesine katkı sağladı.

Yerel Haberler Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi

Yerel Haberler Her Yaşta Sanat Çalıştayı’na büyük ilgi

Yerel Haberler İstihdamda hedef nitelikli iş gücü

Yerel Haberler Altın fiyatlarında güncel durum

Yerel Haberler A Milli Takım, Dünya Kupası bileti için final maçına çıkacak

Yerel Haberler Bakan Gürlek: Hafızlık eğitimi tamamlayan 25 kişiye icazet belgesi verildi

Yerel Haberler Aksaray’da mart ayı denetimlerinde yüzlerce işletme kontrol edildi

Yerel Haberler Aksaray Belediyesi’nden Biyolojik Mücadeleyle Haşerelere Erken Müdahale

Yerel Haberler Küresel gerilim altını hareketlendirdi

Yerel Haberler 5 yerleşim yeri için sandık kurulacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021