Yerel Haberler - 26.03.2026 - 0:00
ANTALYA – BHA
2026 yılı yaz tarifesiyle birlikte Batman Havalimanı’ndaki uçuş trafiğinde önemli bir artış gözlemleniyor. Yürürlüğe girecek yeni tarifeye göre haftalık uçak seferi sayısı 57’ye yükselirken, havalimanının sefer sayısı ve uçuş noktası sayısında da artış yaşanacak. Yaz tarifesinde Batman Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na haftada 26, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 12, Ankara Esenboğa Havalimanı’na 10, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 7 ve Nisan ayında başlayacak Antalya Havalimanı seferleriyle de haftada 2 uçuş gerçekleştirilecek.
Gidiş ve dönüş uçuşlarıyla birlikte toplam uçuş sayısı 114’e ulaşacak. Uçuşları, hattına göre farklı havayolu şirketleri gerçekleştirecek: İstanbul Havalimanı hattında Türk Hava Yolları, Esenboğa Havalimanı hattında Ajet, Sabiha Gökçen Havalimanı hattında Pegasus ve Ajet, İzmir Adnan Menderes Havalimanı hattında Pegasus ve SunExpress, Antalya Havalimanı hattında ise SunExpress sefer düzenleyecek. Yeni yaz tarifesi, Ekim ayının son haftasına kadar geçerli olacak.
Yerel Haberler Irak zirveye çıktı: Yaş meyve sebze ihracatında büyük artış
Yerel Haberler Meteoroloji’den 19 il için uyarı: Kuvvetli yağış geliyor
Yerel Haberler Vali Önder Bakan: “Amasya’da tüm okullarımız güvende”
Yerel Haberler Perakendede dev satın alma: A101, CarrefourSA’yı devralıyor
Yerel Haberler Türk bayrağına saldırı tepki çekti: Şüpheliye eğitim şartı
Yerel Haberler MEB’den psikososyal destek: 700 rehber öğretmen görevde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021