Aksaray Haberleri - 14.06.2019 - 11:37
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Babalar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ailelerine mutlu, huzurlu ve müreffeh bir ortam sağlayabilmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm babaları tebrik etti.
Başkan Dinçer, başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların gününü tebrik ederek şunları söyledi “Toplumumuzun temelini oluşturan aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan, üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesinde büyük rol oynayan babalarımız, ailenin temel direğidir. Evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan babaların her zaman isteği, çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir.
Babalarımızın ışıklarından ve doğruluklarından yararlanarak ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olmak onlar için en büyük mutluluktur. Babalarımız çocuklarımızın en büyük kahramanı, çocuklarımız da babaların en yüce gururudur. Başta, değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, dünyanın en zor ve kutsal görevlerinden birini üstlenmiş olan babalarımızı saygıyla selamlıyor ve tüm babaların bu anlamlı gününü tebrik ediyorum.”
Aksaray Haberleri Kristal Karlar Üzerinde Fotoğraf Sergisi Sarıkamış’ta açıldı
Aksaray Haberleri Çıldır Gölü Buz Festivali Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Bahçeşehir Koleji oyuncusu Malachi Flynn Türk vatandaşlığı aldı
Aksaray Haberleri Düzce’de sahte kimlikle arazi satışı girişimi tapuda ortaya çıktı
Aksaray Haberleri Kağıthane’de cezaevi nakil aracı devrildi: 19 yaralı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Özbekistan arasında çok sayıda anlaşma imzalandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Siber Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021