Yerel Haberler - 28.03.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi verilerine dayandırılan bilgilere göre, Beypazarı ve Nallıhan ilçeleri başta olmak üzere Ankara’nın kuzeybatısında yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Açıklamada ayrıca, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte iç ve yüksek kesimlerde yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülebileceği ifade edildi. Yetkililer, beklenen kuvvetli yağışlara bağlı olarak sel, su baskını ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.
Yerel Haberler Küresel gerilim altını hareketlendirdi
Yerel Haberler 5 yerleşim yeri için sandık kurulacak
Yerel Haberler Bursa’da bir evden 4 kamyon dolusu çöp çıkarıldı
Yerel Haberler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman’dan ArtAnkara 12. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarını ziyaret etti
Yerel Haberler Adıyaman’da 8 yaşındaki kayıp çocuk ölü bulundu
Yerel Haberler ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021