Başkan Yazgı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Aksaray Haberleri - 09.09.2016 - 11:11

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletçe bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutladı. Başkan Yazgı, “Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bu günleri fırsat bilerek birbirimizle kucaklaşmalı ve birbirimizle yardımlaşmalıyız. Çünkü bizim topraklarımızda mayasında barış vardır. Kardeşlik vardır. Dayanışma vardır. Aynı vatan toprağı üzerinde aynı inancı paylaşıyor olmamız hasebiyle bu vatan toprağı üzerinde yaşayan bireyler olarak birlik, beraberlik içinde olmalı ve kardeşçe yaşamalıyız. Kurban, bir teslimiyetin simgesi olup; inancımız gereği kesilen kurbanlarla rabbimize bağlılık ve teslimiyetimizi göstereceğiz.

Bu Kurban Bayramında kutsal topraklarda bulunan ve Hac vazifesini yerine getirmeye hazırlanan tüm Hacılarımızın ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını diliyorum. Ayrıca eşsiz fedakârlık örneği sergileyerek bizlere bu vatanı emanet bırakan aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

Bu vesile ile tüm Aksaraylı hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın vatanımıza, milletimize ve İslam âlemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021