Başkan Yazgı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Aksaray Haberleri - 07.03.2018 - 12:24

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yazgı, mesajında şu görüşlere yer verdi; “ Kadın, toplumun en özverili, çalışkan ve üretken bireyidir. Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında kadınlarımız rolü büyüktür. Yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuşlardır.

Ülkemizin kalkınmasında da kadınlarımız rolü her zaman büyük olmuştur. Günümüzde kadınlar hak ettiği değeri almıştır. Ülkemizin izlediği politika doğrultusunda bizde belediye olarak kadınlara birçok pozitif ayrıcalıklar sunduk. Ve birçok kadınımız sosyal hayatta olduğu gibi iş hayatında hak ettiği değeri almıştır.

Bizim örf ve adetlerimize göre yuvanın gerçek sahibi olan kadınlarımız ailenin ve doğal olarak da toplumun temel direğidir. Kadınlarımızın iyi şartlara kavuşması demek, toplumun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir. Güçlü omuzlarında Türkiye’yi yükseltecek kadınlarımızın gününü en samimi duygularımla kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Aksaray Haberleri Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği

Aksaray Haberleri Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu

Aksaray Haberleri Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor

Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı

Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler

Aksaray Haberleri UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı

Aksaray Haberleri Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar

Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor

Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021