Aksaray Haberleri - 16.04.2015 - 12:09
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, göreve geldiği günden beri Aksaraylı vatandaşları iyi günlerinde ve kötü günlerinde yalnız bırakmıyor.
Başkan Yazgı, Aksaray Devlet Hastanesi’nde ve Acil Serviste yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Hasta vatandaşları odalarında tek tek ziyaret eden Başkan Yazgı “Geçmiş olsun. Allah’ım acil şifalar versin” diyerek temennide bulundu. Daha sonra acil servise geçen Başkan Yazgı, burada tedavi olan hastaları da ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dedi.
Öte yandan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Devlet Hastanesine gelerek bütün hastaları ziyaret etmesi, hasta yakınları tarafından takdirle karşılandı.
Hasta yakınları “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Hastalarımızı ve bizleri ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Bizlere moral verdi. Bu anlamlı ziyaretinden dolayı Başkanımıza Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Aksaray Haberleri Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
Aksaray Haberleri Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi
Aksaray Haberleri Hava sıcaklıkları düşüyor: Yağışlı hava etkisini artıracak
Aksaray Haberleri Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
Aksaray Haberleri Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı
Aksaray Haberleri AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi
Aksaray Haberleri Başkan Yavaş: Ankara’nın adını her platforumda duymak istiyoruz
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021