Aksaray Haberleri - 23.07.2015 - 9:44
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, son günlerde ülkenin huzurunu bozmaya yönelik yapılan saldırılarla ilgili bir açıklama yaptı.
Başkan Yazgı açıklamasında “Ülkemizde uzun yıllardır süregelen huzur ve istikrar ortamını bozmaya, yıkmaya çalışan bölücü terör örgütünün hain saldırılarını ve bu hain saldırılardan medet umanları şahsım ve hemşerilerim adına şiddetle kınıyorum.
Böylesi insanlık dışı eylemlerin arkasında olanlar bilmelidirler ki; hiçbir eylem, hiç bir saldırı, hiç bir bomba, hiç bir kurşun Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve bütünlüğünü sarsamayacak; milletimizi birlikte ve kardeşçe yaşama kararlılığından döndüremeyecektir.
Dil, din, ırk ayırmaksızın insanlığa kin kusan terör belasına karşı verebileceğimiz en ağır cevap, birbirimize kenetlenerek tek ses ve tek yürek olmaktır. Terörün öfkeyle yıkmaya çalıştıklarını biz sevgiyle inşa etmeye devam ettikçe, hiç bir karanlık güç birliğimizi ve dirliğimizi bozamayacaktır.
Vatanımızın varlığı ve bütünlüğü için canını ortaya koyan şehit askerimize ve polis memurlarımıza Allah’tan rahmet diliyor ve kendilerini büyük bir minnetle anıyorum. Rabbim ailelerine, yakınlarına sabır versin. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor, kendileriyle gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Çeşitli bölgelerimizde meydana gelen saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı dik ve sağ olsun” değerlendirmesinde bulundu.
Aksaray Haberleri Türkiye yenilenebilir enerjide hızlı ilerliyor
Aksaray Haberleri Eğitime 5 yılda 4,5 trilyon lira harcandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”
Aksaray Haberleri Osmaniye’de yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 ölü, 11 yaralı
Aksaray Haberleri Esrarengiz kuyu…
Aksaray Haberleri Galatasaray, Samsunspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü
Aksaray Haberleri Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor
Aksaray Haberleri Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
Aksaray Haberleri Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021