Başkan Yazgı, Vatandaşlara Üzüm Hoşafı ve Ekmek İkram Etti

Aksaray Haberleri - 21.03.2017 - 9:42

Aksaray Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kurşunlu Camide kılınan öğle namazının ardından 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda kurulan çadırda

2 bin kişiye üzüm hoşafı ve ekmek dağıttı.

Programa katılan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, partililer ve belde belediye başkanları ile Belediye Meclis üyeleri, vatandaşlara kendi elleriyle üzüm hoşafı ve ekmek dağıttılar.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle Aksaray’da günün anlam ve önemini ifade eden bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Yazgı “Çanakkale’de düşmana karşı mücadele eden askerlerimizin beslenme zorluğuna dikkat çekmek amacıyla Aksaraylı hemşerilerimize Çanakkale Zaferinin ve o tarih şuurunun yaşatılması için ecdadımızın o günkü menüsü olan hoşaf ve ekmek dağıttık” dedi.

Aksaray Belediyesi’nin üzüm hoşafı ve ekmek ikramında faydalanan vatandaşlar, ülkenin dört bir yanından yiğitlerin tek bir amaç uğruna verdiği bağımsızlık mücadelesiyle kazanılan Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde böylesine anlamlı ve güzel bir hizmete öncülük ettiği için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021