Aksaray Haberleri - 22.11.2016 - 10:31
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş adı verilen (TEOG) sınavlarına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.
Başkan Yazgı mesajında şu ifadelere yer verdi “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG), Merkezi sistem yönetimi ile 23-24 Kasım yapılacak sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize, günlük ve gelecek yaşantılarında lazım gelen bilgi ve becerilerin kazandırılması, eğitim ve öğretimlerinin uygun bir yapıya kavuşturulması, belediye olarak bizlerinde en önemli ve öncelikli görevidir. Bizler Aksaray belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda TEOG sınavına girecek öğrencilerimiz için motivasyon seminerleri düzenledik. Dr. Faruk Öndağ, TEOG sınavı öncesi öğrencilere stres ve kaygıyı ortadan kaldıracak çok önemli bilgiler aktardı. Bu kapsamda öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.
Çocuklarımız için çok önemli olduğunu bildiğimiz bu sınavda yavrularımıza üstün başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Rabbim zihin açıklığı versin. Bu vesileyle TEOG Sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, ailelerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021