Aksaray Haberleri - 01.09.2015 - 14:34
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Müftüsü Cemalettin Bal’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Ziyaretlerinden dolayı Başkan Yazgı ve ekibine teşekkür eden Müftü Cemalettin Bal “ Öncelikle Sayın başkanımızın ziyaretlerinden çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Aksaray’daki din hizmetlerimizin daha etkili ve verimli olması için biz ciddi manada geniş konsensüsle bütün taraflara kapılarımız açık bir şekilde hizmetimizi ulaştırmak istiyoruz. Bunun içinde bizim daima destek olarak gördüğümüz belediyemiz olacaktır. Bu manada biz yapacağımız hizmetlerde belediyemizin her türlü desteğine ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek istiyorum.”
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise bütün kurumlarla olduğu gibi müftülükle de her zaman iyi ilişkiler içinde olduklarını ifade ederek “Belediye başkan yardımcılarımızla beraber Sayın müftümüzü ziyarete geldik.
Sayın müftümüzün de belirttiği gibi biz her zaman kurumlarımızla aramızda yapılan çalışmalarımızda ve ilişkilerimizde onlara destek olmak ve onların ihtiyaçlarında elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada bu çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor
Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama
Aksaray Haberleri Ankara Kent Konseyi’nden AK Parti Genel BaşkanVekili Elitaş’a ziyaret
Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021