Aksaray Haberleri - 23.03.2017 - 14:41
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu öncesi, ‘evet’ için yaptığı saha çalışmalarına Hürriyet mahallesinde gerçekleştirdiği mahalle toplantısıyla devam etti.
Hürriyet Mahallesinde gerçekleşen Mahalle Meclis Toplantısına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya eşi Hasibe Yazgı’da eşlik etti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, her seçimde olduğu gibi bu seçimde hanımlara büyük görev düştüğünü aktardı.
Vatandaşlara referandumda neden evet denilmesi gerektiğini detaylarıyla anlatan Başkan Haluk Şahin Yazgı, mahallelilerden evet oyu istedi. Vatandaşların referandumla ve yeni sistemle ilgili merak ettikleri soruları yanıtlayan Yazgı, “Daha güçlü bir Türkiye için geleceğimiz için mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek halkımıza neden evet denilmesi gerektiğini hemşerilerimizin ayağına gidip anlatacağız ”dedi.
Başkan Yazgı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren kıymetli hanımefendilerden bu günümüz ve yarınımızın sözünü aldık. Devletimizin bekası için referandumda sonuna kadar bizde varız diyen tüm hanımlara teşekkür ediyorum.”
Aksaray Haberleri Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü
Aksaray Haberleri Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı
Aksaray Haberleri Gülbirlik’li öğrenciler geri dönüşümü yerinde öğrendi
Aksaray Haberleri Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları belli oldu
Aksaray Haberleri Türkiye’nin sağlık harcaması 2024’te 2,3 trilyon liraya aştı
Aksaray Haberleri Burdur, ihracatta geçen yılı katladı!
Aksaray Haberleri Çocuklar istedi, Başkan Kocagöz çim saha yaptı
Aksaray Haberleri Efeler’de Dijital Gençlik Merkezi eğitimleri başladı
Aksaray Haberleri Isparta kışa hazırlanıyor: Tedbirler masada
Aksaray Haberleri Aydın’ın veteriner hekimleri Köşk’te buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021