Aksaray Haberleri - 08.03.2017 - 14:44
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 16 Nisan tarihinde yapılacak referandum öncesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatmak için mahallelerde düzenlenen toplantılara iştirak ederek, mahalle sakinlerine hem sistemi anlatıyor hem de vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyor.
Ak Parti Kadın Kolları tarafından Bahçeli Mahallesinde halk toplantısı düzenlendi. Toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Fazilet Köktaş ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı, Bahçeli mahallesinde halkın isteklerini dinledi. 16 Nisan tarihinde yapılacak halk oylamasında mahalle sakinlerinde destek istedi. Başkan Yazgı ‘Güçlü bir Türkiye için EVET’ demeye var mısınız?” diyerek halktan destek sözü aldı.
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı
Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021