Başkan Yazgı, Çocukları Oyuncakla Sevindirdi

Aksaray Haberleri - 17.04.2015 - 11:32

Çocuklara, derslerine iyi çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Yazgı, erkek çocuklara araba, kız çocuklarına da oyuncak bebek hediye etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gittiği her yerde çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Belediye çalışmalarını incelemek üzere Yeni Mahalle’ye gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya çocuklar çok büyük ilgi gösterdiler. Başkan Yazgı, etrafını saran çocuklarla kaçıncı sınıfa gittikleri ve derslerinin nasıl olduğu konusunda sohbet etti.

Çocuklara derslerine iyi çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Yazgı, erkek çocuklara araba, kız çocuklarına da oyuncak bebek hediye etti.

Hediye almanın sevincini yaşayan çocuklar, kendilerini sevindiren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya

Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza

Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”

Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir

Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021